Tufft att va liten på resande tass - livet som Gray del 12

Lilla fina Gray blev jätteglad över att träffa sin uppfödare igen som kört ner från Norge till Tyskland på samma träningsläger. Vi har tränat både lite lydnad och spår i början på veckan, sen fick Gray vara supporter de andra dagarna, det tar på en liten hund att resa långt och ha massor av träning runt omkring sig hela dagarna. 


Vicky har imponerat på sin matte hela veckan. Hon har fått duktigt mycket träning och tydligen gillar hon att vara på resande fot och träningsläger för det har varit full fart på henne. Jag och Vicky älskar ju att spåra och Mochau var ett litet sagoställe för oss. Vi fick möjlighet att lägga spår med övergångar från gräs - skog - jord. Vi passade på att ha andra spårläggare än mig själv. Det sista vi gjorde var att lägga ut ett spår med full IPO-FH längd, dumt att inte passa på när vi hade tillgång till storslagna fält. 




Varierande underlag med massor av traktorspår där det inte växte något gräs alls. 


30 minuter senare, framme vid sin älskade slutburk med mat. Vi har alltid en slutburk när vi tränar, i resten av spåret varierar vi näring och apporter. Det beror helt på vad vi tränar på. 




CONVERSATION

0 kommentarer:

Skicka en kommentar