Bra eller dålig present? Livet som Gray del 5


Igår fyllde de 8 månader alla Vangteigens G. Och Gray hon växer, valptiden är snart förbi på riktigt... Vi var iväg och vaccinerade alla hundarna mot Leptospiros igår och det var ju just en schysst present till Gray, åka till veterinären och få spruta. Eller så kan man se det som en riktigt bra present. Vi drar till Mochau i Tyskland med alla träningskamrater i påsk och vi vill ju inte att någon av hundarna drar på sig någon skit när vi är där. Fästingarna kanske är vakna där med så de har vi också förberett oss på. Vi ser verkligen fram emot den här resan, ska bli så kul att åka iväg och bara träna hund och säga hej till våren.


 

Gray och jag tränar på, mycket passivitet för att skapa en off-knapp att luta sig tillbaka mot, har en känsla av att det behövs :-) och däremellan mycket lek så jag är en kul prick. Förra helgen provade vi på lite rondering, kul grej tyckte vi!
 
 


Ronderingen förevigade vi på film, har inte filmat så mycket förut men det är rätt kul att ha och titta på och sen är det ju så galet lätt med dagens teknik. Hittade en till liten film från när vi hade snö och kallt för några veckor sedan. 


Det här med att filma hundar :-/

CONVERSATION

0 kommentarer:

Skicka en kommentar