På tolv resande tassar och fyra fötter - livet som Gray del 10


En gång Malmöbo - och för alltid brofrälst. Bron är en av de vackraste byggnader jag vet. Det är något speciellt med broar, känner likadant för Brooklyn Bridge. 

Vi är på väg nu, som vi längtat efter den här resan. Drygt en vecka med bara hundträning, härliga vänner och ljummet väder. Igår körde vi genom Sverige och Danmark och tog in på ett trevligt Hotel precis efter Tyska gränsen. Vi reser utan kvastar så det tar en stund att komma fram. 


På det här påskpyntade hotellet som ligger precis intill stranden har vi bott i natt. Fräscht, bra frukost, bra restauranger på gångavstånd och finfina promenadstråk för hundarna. I Tyskland verkar det som att man ofta får ta in en hund på rummet för 8 euro extra. Vicky fick lyxen att bo inne med oss i natt. Den här dagen har startat på bästa sätt. Snörade på mig joggingskorna och joggade ut med Vickan på årets hittills skönaste joggingrunda. Lite vind, 6 ljumna grader varmt, kunde känna regnet i luften och hade bra underlag att springa på. När Vickan fått sin runda ville mina ben (läs hjärna) springa mer så jag skippade överdragskläderna som låg förberedda i bilen och tog direkt ut Gray som fick en rätt rejäl runda för att vara andra joggingrundan i livet. Det blev en riktigt nyttig runda för henne, längs stranden höll de på att blåsa upp en jättelik påskhare och sen fortsatte vi ut på  en lååååång brygga rakt ut över vattnet och avslutade med en sväng i det lilla naturreservatet där det fanns pedagogiska skulpturer av skogens djur. Lite spännande om man är hund. 

Frukost och dusch till oss efter det, sen frukost till hundarna och nu är vi på väg igen. Tror vi är framme om tre timmar. 



CONVERSATION

0 kommentarer:

Skicka en kommentar