Vickan, havet och jag

Idag är en stor dag. Jag har övertaget över cancern. Läkarna har gjort en grundlig efterkontroll och allt ser bra ut, jag är lättad. Lättad och hoppas att jag täppt till truten ordentligt på den så den inte ligger och samlar kraft i vassen. Jag måste bli bättre på det här med kosten och äta mer Paleoinriktat. Det är inte helt enkelt att sortera bort kolhydrater. Jag har säkert mer än halverat intaget av dåliga kolhydrater men det är inte bra nog. Ska man vinna måste man ge allt!




Ikväll firar jag och Vickan med att simma och betrakta havet. 

Vill tipsa om två andra bloggar också. Helen som jag träffade i väntrummet på SöS idag, så roligt att träffa dig och säga hej till någon som exakt förstår allt som händer. Även om jag önskat att vi träffats någon annanstans än vänstra sidan av korridoren i källarn på SöS. Här bloggar Helen. 

Katarina Woxnerud har skrivit ett klokt inlägg idag om vikten av mammografi och att själv leta knölar. Här hittar ni det

Några till bilder från en skön kväll på klipporna 





Vicky har lärt sig uppskatta att simma efter förra årets värmebölja. Men bäst trivs hon nog ändå med att slappa i gräset, gärna nära en blåbärsbuske. 




CONVERSATION

0 kommentarer:

Skicka en kommentar