Koppla av i att vara trött?

Är det det som är tricket? Jag vet inte, kanske är det så. Min trötthet vill ju bara inte försvinna och jag har varit så less på att den aldrig verkar ge upp. Jag har tränat och tränat och tränat för träning gör kroppen piggare. Ett träningspass och sen jobba några timmar det är allt jag orkat med, sen får kroppen nog. 


Det blev till och med så tokigt att jag fick åka in och kolla akut att jag inte fått sockersjuka för jag är så törstig hela tiden. Men det var lugnt, ingen sockersjuka men salthalten var låg. Jag frågade för jag vet inte vilken gång i ordningen, tränar jag för mycket? Nej, säger läkarna och ruskar på huvudet . Inte förrän efteråt slår mig tanken, fattar de hur mycket jag tränar? Troligtvis inte kom jag fram till.

Eftersom min övertygelse att träning är kroppens egen medicin så har jag ju kört på, jag har till och med pressat kroppen konditionsmässigt mer än någonsin eftersom jag inte kan hantera att konditionen blev dålig. Jag vill tillbaka, vara som vanligt och helst redan igår. Men det tar helt enkelt lite tid och på något sätt måste jag acceptera det och finna ro i att vara trött. 

När jag fick veta att salthalten var låg så tänkte jag till, drog ner på träningen och går nu mest promenader med hunden, springer i vatten en gång i veckan och yogar några gånger i veckan. Det gav resultat nästan direkt, törsten släpper mer och mer och när jag var inne på återbesök så var värdena tip top igen. Specialisten jag fick träffa kunde inte hitta något fel alls, jag pustade ut rejält, det fanns ingen anledning att tro att njurarna var nedsatta. Och jag måste igen säga ett beundransvärt tack till svensk sjukvård som tar mina symtom på allvar, jag känner mig som den mest kontrollerade person i hela världen just nu. Det känns oerhört tryggt. 

Men det är såklart frustrerande för mig att inte springa så mycket och det känns väldigt fel att inte köra styrka på balansbollen, det är ju det som håller min rygg frisk. Som tur är slår sig hjärnan till ro när jag yogar och jag kan finna ro både i Yin- och Yanginspirerad yoga. Jag håller just nu på med en väldigt intressant personlig yogaresa som jag kommer skriva mer om här på bloggen framöver. 

Vi tränar också flitigt med hundarna och idag hittade jag blåsippor ute vid spårmarkerna, vår!
58668937-F88B-4D78-8EBD-B07A5C2C68AA

CONVERSATION

0 kommentarer:

Skicka en kommentar